يكى از غذا هاى خوشمزه خطه شمال ناز خاتون میباشد . اگر به غذاهاى تهيه شده با بادمجان علاقه منديد قطعا اين غذا را درست كنيد:
مواد لازم:
بادمجان قلمی | 8 تا 10 رقم |
گوجه فرنگی درشت | 4 تا 5 رقم |
آب انار | 2 لیوان |
آبغوره | نیم لیوان |
گلپر | یک قاشق سوپخوری |
نعنای خشک | نیم قاشق سوپخوری |
پیاز رنده شده | 2 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:
بادمجانها را در فر یا روی آتش کبابی میکنیم ، در صورت کباب کردن در فر، بادمجانها را در سینی فر می چینیم و سپس فر را با حرارت 400 درجه گرم میکنیم و سینی را به مدت تقریبا” یک ساعت کف فر قرار میدهیم تا بادمجانها کاملا” پخته شوند بعد آنها را پوست میکنیم و ساطوری میکنیم روی گوجه فرنگیها آب جوش میریزیم و پوست آنها را میکنیم و گوشت آنها را خرد میکنیم آب انار و آبقوره را با بادمجان ساطوری مخلوط کرده و میگذاریم آرام بجوشد و کاملا” به خورد بادمجان برود ، بعد گلپر و نعنا و پیاز رنده شده را در آن میریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم و قطعههای گوجه فرنگی را داخل آن میریزیم و بهم میزنیم و در کاسه میکشیم ممکن میباشد کمی گردوی چرخ کرده روی آن بپاشیم .