طرز تهیه: 5 دقیقه زمان انتظار: 15 دقیقه کل: 20 دقیقه مواد لازم: شکر 1/3 پیمانه آب 1/3 پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری آب شکر نصف قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده 1 و نیم قاشق چایخوری دارچین 1/4 قاشق چایخوری میخک آسیاب شده جوز هندی کمی آسیاب شده کمی ماهی خال مخالی طرز تهیه: 1. آب و شکر را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربتی شفاف درست شود. وانیل، شربت شکر و ادویه ها را در آن ریخته و مخلوط کنید. حرارت را کم کنید و 3 دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی غنی تبدیل می شود. روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا آماده استفاده شود. 3. برای تهیه لاته: 60 گرم قهوه داغ یا 1 فنجان اسپرسو داغ را با 180 گرم شیر کم چرب گرم شده مخلوط کنید. ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شربت زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید. سعی کنید و اندازه ها را تنظیم کنید. آن را با خامه تازه زده شده، دارچین، جوز هندی یا تکه های زنجبیل کریستالیزه تزئین کنید. .